Monday, June 18, 2007

SMS Lagi...

SMS 1...

Sekumpulan syaitan masuk ke bilik aku semalam... Dia kata, nak bunuh orang baik baik... Jadi aku cadangkan nama kau... Terkejut aku bila syaitan tu kata.. " Oh No! dia tu bos kami" hehe...

From Welsy...

SMS 2...

Habis! Celaka! Ni enko punya pasal lah... Adei... aku dah malu... habis semua orang ko bagitau yang aku ni.... hensem... hehe

From Enol De Spine...

SMS 3...

Suatu hari, Adam bertanya kepada Tuhan... " Tuhan, kenapa engkau mencipta neraka?" Tuhan menjawab... "Untuk menempatkan orang-orang yang macam ko!" hehe

From Olivia @ Biuk!

SMS 4...

Ini satu rompakan, yang cantik ke kiri, yang cute pi kanan,... ko! yang muka cam tenuk tu, jan pura pura baca message!"

From Charity...

SMS 5...

Siapa cakap English tu senang? Isikan tempat kosong samada 'yes' or 'no'!

Soalan: (_____), i'm pig!

Hehe... Kalau berani, jawab lah! hahaha

From Ivy...