Friday, November 17, 2006

Teka Teki Mohd Isa Mopit!

Teka Teki Bengong...

Isa : Kalau korang ni terrer sangat, waktu pajero tu corner kanan, tayar mana yang tidak berputar?
Aku: Alaa... itu pun tak tau ker? mestilah tayar spare... hehe
Isa: Oh, terrer ko yer... hehe.. Kalau camtu, apa buah yang perlu di langkah dahulu sebelum makan?
Aku: Durian laa....
Isa: Salah!...
Aku: Mestilah durian... kena pijak baru kulit dia boleh dibuka...
Isa: Guna parang pun boleh lah bodoh!
Aku: Kalau camtu, buah dada perempuan la... hehe
Isa: kesitu pula... logik la sikit...
Aku: Logik la tu..
Isa: Ko ingat benda tu di makan ker...
Aku: Boleh laa... tu masa ko kecik kecik pun isap juga...
Isa: Alaaa... itu susu budak laa...
Aku: Jadi buah apa lah?
Isa: Buah dam laa...
Aku: Oo... cakap lah buah yang tidak boleh dimakan...
Isa: Makan la tu... kan ker makan dua, tiga kekadang...
Aku: Ye lah tu... Jadi, kenapa kita kena potong kereta di "Double Line" pulak?
Isa: Double line mana boleh potong...
Aku: Alaa... kekadang ko potong la tu... Pastu ko potong, polis lalu pula... camana ko nak jawab?
Isa: Laaa... aku minta maaf jer laa... cakap nak cepat!...
Aku: Laaa... ko bagitau la dia... Line ni belum kena potong Encik, tu pasal lah saya potong...
Isa: Porah!